Van de opbrengsten van deze wijnactie komt € 5,00 per fles ten goede van ‘Kledingbank de Zeecontainer’ in Groningen. Wanneer je de wijn besteld en betaald hebt, kun je deze de volgende dag zelf bij De Roemer ophalen. Je kunt er ook voor kiezen om, wanneer je binnen een straal van 20 km vanaf De Roemer woont, voor een symbolisch bedrag van €5,95 de wijn bij je thuis te laten bezorgen. Deze wordt dan binnen één week bezorgd door een Rotarian. De gehele bezorgkosten komen uiteraard ten goede aan De Zeecontainer!

Toont alle 6 resultaten

Nicodemi Terrana

75,00
€ 12,50 per fles, aangeleverd per doos van 6 flessen

Land: Italië
Gebied: Abruzzo
Druiven: Montepulciano

Smaakimpressie

Toegankelijke neus met tonen van donker- en rood fruit, kaneel, blauwe bloemen en licht aardse aroma’s. In de mond verfijnd met mooi fruit en vriendelijke zuren, veel specerijen en ook weer ietsje animaal in de afdronk.

Arte Latino Cava

75,00
€ 12,50 per fles, aangeleverd per doos van 6 flessen

Land: Spanje
Gebied: Catalonia
Druiven: 50% Macabeo , 25% Parellada & 25% Xarel-lo

Smaakimpressie

Decennia lang is Catalonië (rond Barcelona) een interessant wijngebied. Parel is de mousserende Cava, gevinifieerd volgens het traditionele principe, net zoals in Champagne, maar op basis van de voor de regio typische druivensoorten Macabeo, Parellada en Xarel-lo.

Carravinas Rueda Verdejo

75,00
€ 12,50 per fles, aangeleverd per doos van 6 flessen

Land: Spanje
Gebied: Rueda
Druiven: Verdejo

Smaakimpressie

Een klassieke frisse Verdejo uit het Rueda gebied. Aroma’s van ananas, gedroogd gras, anijs en een lichte kruidigheid. In de mond rijk maar elegant waar het fruitkarakter weer terugkomt. Frisse structuur en een bittertje in de afdronk.

Gift box 2 flessen

2,95

Als u de door u bestelde flessen als cadeau wilt weggeven en zelf de keuze wilt maken welke flessen u gebruikt, dan kun u een gift box bijbestellen voor 2 flessen.

Gift box 3 flessen

3,95

Als u de door u bestelde flessen als cadeau wilt weggeven en zelf de keuze wilt maken welke flessen u gebruikt, dan kun u een gift box bijbestellen voor 3 flessen.